ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΜΕΘ. ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier και παραδίνονται στην πόρτα σας. Το κόστος αποστολής είναι 3€ εφόσον η πληρωμή σας γίνει μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης. Σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα είναι +2€. (Κατά περιόδους η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη στο κατάστημά μας)

Δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύουν σε όλες τις παραγγελίες  άνω των 30€ με αποστολή μέσω ΕΛΤΑ courier που αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα καθώς και κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας Ελ.Βενιζέλου 2, Κιλκίς ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

  • Αντικαταβολή
    Πληρωμή κατά την παραλαβή στον χώρο σας.
  • Παραλαβή από το κατάστημα
    Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, χωρίς επιβάρυνση αποστολής. 
  • Πληρωμή με κάρτα (Σύντομα Διαθέσιμο μέσω Τράπεζας Πειραιώς)
    Καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων και αυτόματη πληρωμή με χρήση κάρτας.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πειραιώς  : IBAN: GR3301722490005249103388241    Ον/μο δικαιούχου: Λημνιού Αικατερίνη 
  • Εθνική : IBAN: GR0401102630000026372785860    Ον/μο δικαιούχου: Λημνιού Αικατερίνη
  • Eurobank : IBAN: GR2002601300000260201033948  Ον/μο δικαιούχου: Λημνιού Αικατερίνη 

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.

Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας. Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΑΖΗΤΗΤΟ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω PayPal ή κατάθεσης στην τράπεζα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Καλάθι αγορών