Πολιτική Ακύρωσης & Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εάν το επιθυμείτε, δωρεάν, εφόσον η παραγγελία σας ΔΕΝ έχει ήδη αποσταλεί από το κατάστημά μας.

Πολιτική επιστροφών – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή.

  •  Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
  • Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά ο καταναλωτής επιβαρύνεται αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής.
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιείται οποιαδήποτε από τις παραπάνω συνθήκες δεν είναι δυνατή ή διαδικασία της επιστροφής.
  • Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε πριν από την πάροδο της σχετικής προθεσμίας να γνωστοποιήσετε την βούλησή σας για υπαναχώρηση τηλεφωνικώς στο 6934255220 ή εγγράφως στο aikaterina_thejeweller@hotmail.com

Διαδικασία επιστροφής: Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών. Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του ή την πίστωση της αξίας του. Αν παραλάβατε λόγω δικού μας λάθους διαφορετικά είδη από αυτά που παραγγείλατε, ακολουθείστε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, πριν ανοίξετε την εξωτερική συσκευασία του προϊόντος. Όταν λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ  70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguageΔιαδικασία Υποβολής Παραπόνων Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την παροχή των υπηρεσιών μας μπορείτε να υποβάλετε το παράπονό σας με μέσω ηλεκτρονικής υποβολής της σχετικής φόρμας επικοινωνίας στο εδάφιο aikaterinathejeweller.com/contact .Τυχόν συνοδευτικά έγγραφα τεκμηρίωσης μπορείτε να τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση aikaterina_thejeweller@hotmail.com.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Η εταιρία μας ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή τους. Παρ’ όλα αυτά, αν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείστε να μας υποδείξετε το πρόβλημα με τηλεφωνική επικοινωνία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επιστροφή ώστε να υπάρξει συνεννόηση για τις λεπτομέρειες. Η εταιρεία μας θα προβεί στην επιστροφή του κόστους του επιστρεφόμενου προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Αν επιθυμείτε αλλαγή – αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να μας ενημερώσετε πριν φτάσει σε εμάς.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και 6%. Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάθε στοιχείου παρέχονται σε κάθε σελίδα προϊόντος.

Αποκλίσεις

Για τυχόν αποκλίσεις με τη σειρά που λάβατε, ενημερώστε μας αμέσως πριν ανοίξετε την εξωτερική συσκευασία ή το δοχείο / βάζο του προϊόντος. Αν λάβετε διαφορετικά στοιχεία από την παραγγελία μας λόγω του σφάλματος μας, ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα Πολιτική επιστροφής. Όταν λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Καλάθι αγορών